Troels Lyby vært for Bodilprisen 2015

Troels Lyby skal for anden gang i træk styre slagets gang, når Bodil-statuetterne uddeles lørdag d. 28. februar 2015 på Bremen Teater. Den alsidige skuespiller vil føre det filmglade publikum igennem den 68. udgave af den store prisuddeling.

Billetsalget er startet via billetlugen.dk

Troels Lyby prøvede kræfter med værtsrollen for første gang til Bodilprisen sidste år og er ikke i tvivl om at i år bliver endnu bedre.

Det var en stor ære at blive spurgt sidste år og en fed oplevelse at prøve kræfter med værtsrollen. At skulle gøre det igen er endnu federe og jeg glæder mig til at byde op til dans, musik og vittig festivitas på Bremen Teater, udtaler Troels Lyby

Fri bar og bobler

Bodilprisen er ikke kun for filmbranchen. Der er nemlig et begrænset antal billetter til salg til Bodilprisen 2015, som kan købes via billetlugen.dk.

Aftenen starter med champagne på den røde løber, som efterfølges af stort prisshow i salen. Efter uddelingen vil der være stor efterfest på Bremen.

Foruden velkomstdrink, show og efterfest med natmad inkluderer billetten også fri bar hele aftenen – selvfølgelig i selskab med cremen af den danske filmbranche. Billetter koster 550,- kr.

Nomineringerne til Bodilprisen 2015 offentliggøres onsdag den 14. januar.