Ellen Hillingsø bliver vært til Bodilprisen 2016

Når Bodilprisen 2016 løber af stablen d. 5. marts, bliver det med Ellen Hillingsø som vært – både for gæsterne på Bremen Teater, men også for de af landets biografer, der viser Bodilprisen live til deres egen lokale Bodilfest.

Billetsalget til Bodilprisen på Bremen Teater starter i dag på Billetnet.dk

Danske Filmkritikere uddeler Bodilprisen for 69. gang lørdag d. 5. marts 2016. Ellen Hillingsø vil styre slagets gang, når Danmarks ældste filmpris skal uddeles til kritikernes favoritter fra det forgangne filmår.

En festdag for dansk film i hele landet
Man kan allerede nu købe sin billet til Bodilprisen 2016 på Bremen Teater. Her vil der være rød løber, stort prisshow, fri bar og fest hele natten med cremen af den danske filmbranche. Festen på Bremen Teater afholdes i samarbejde med hovedsponsor for Bodilprisen 2016, C More.

Men i år bliver festen større end nogensinde, når Bodilprisen 2016 sendes live til biografer over hele landet, som holder deres egen lokale Bodilfest.

Danske Filmkritikere ønsker at bruge Bodilprisen som afsæt til en fejring af film i hele landet. Film skal ses i biografen, men de skal også fejres i biografen. Derfor inviterer biografer hele vejen fra Skagen til Bornholm indenfor til Bodilprisen LIVE. Bodilprisen LIVE afholdes med støtte fra Nordea-fonden.

De nominerede til Bodilprisen 2016
Den 7. januar 2016 mødes Danske Filmkritikere for at nominere de film og de skuespillere, instruktører og andre filmfolk, der har udmærket sig særligt i årets løb. Man kan følge med på @Bodilprisen på twitter, hvor nomineringerne vil blive offentliggjort live ca. mellem kl. 13 og 15.

Lokale Bodilfester
I skrivende stund er følgende biografer en del af Bodilprisen LIVE:

Tisvilde Bio – Tisvilde – www.tisvildebio.dk
Nicolai Bio – Kolding – www.nicolaibio.dk
Bio Mors – Mors – www.biomors.dk
Øst For Paradis – Aarhus – www.paradisbio.dk
Biffen i Nordkraft – Aalborg – www.biffen.eu
Korsør Biografteater – Korsør – www.korsoer-bio.dk
Biografen i Kulturhuset – Skanderborg – www.kulturhuset-skanderborg.dk/biografen
Ikast Bio – Ikast – www.ikastbio.dk
Dragør Bio – Dragør – www.dragoerbio.dk
Kerteminde Kino – Kerteminde – www.kerteminde-kino.dk
Biografen Stege – Stege – www.biostege.dk
Fjerritslev Kino – Fjerritslev – www.fjkino.dk
Skagen Bio – Skagen – www.skagenbio.dk
Kulturbiografen Frysehuset – Holbæk – www.kulturbiografen.dk
Glumsø Biograf og Kulturhus – Glumsø – www.glumsoe-bio.dk
Cassiopeia – Svaneke – www.cassiopeia-bio.dk 

Billetter til de lokale Bodilfester kan købes hos biograferne.

Bodilprisen på de sociale medier

  • Officielt hashtag: #bodil16
  • Facebook: facebook.com/bodilprisen
  • Twitter: twitter.com/Bodilprisen, @Bodilprisen

C More – Hovedsponsor på Bodilprisen 2016
C More Play er en streamingtjeneste, der giver adgang til mange timers film, serier, børne- og dokumentarprogrammer. Kunderne får adgang til tusindvis af film- og serietitler, da C More samarbejder med en lang række af de største film- og serieproducenter, som sikrer kunderne adgang til de nyeste blockbustere og serier fra USA. Derudover har C Mores kunder adgang til mange timers børneunderholdning fra blandt andet Astrid Lindgrens univers. C More Play kan ses på computer, tablet, smartphone eller på TV via Samsung Smart TV og Chromecast.

Se mere på www.cmore.dk