Ellen Hillingsø forbereder sig til Bodilprisen 2016

“Det sekund jeg blev spurgt, om jeg ville være værtinde til Bodilprisen 2016, og jeg så havde sagt ja, så gik arbejdet på en eller anden måde i gang,” fortæller Ellen Hillingsø i klippet nedenfor.Forberedelserne til Bodilprisen 2016 er i fuld gang, for i morgen d. 7. januar mødes Danske Filmkritikere og bliver enige om, hvem de skal nominere til årets prisuddeling.

“Der er noget i mig der arbejder helt frem til den 5. marts. Det har stået på nu i 2 måneders tid. På dagen den 5. marts, så er det vigtigt, at jeg har styr på, hvad jeg skal sige, hvor jeg skal gå ind, hvem der skal op på scenen. Og det er i virkeligheden et ret kontrolleret stykke arbejde, sådan så der kan være luft til det, der ikke er kontrolleret.”

“Når jeg så kommer ind på scenen, så er det meget vigtigt, at det ligesom er mig der styrer tiden, og ikke tiden der styrer mig. Jeg skal trække håndbremsen, så jeg på den måde kan skabe et nærbillede og skabe en ro. Det hjælper altid at tie lidt stille, inden man går i gang. Sådan så jeg går ind på scenen, og så tager jeg scenen. Og så går jeg i gang.”

Ellen Hillingsø er værtinde ved den 69. uddeling af Bodilprisen, som finder sted d. 5. marts 2016 på Bremen Teater. Billetter kan købes her.

I morgen d. 7. januar 2016 mødes Danske Filmkritikere for at nominere de præstationer, der har udmærket sig i det forgangne filmår. Via Bodilprisens twitterprofil kan man følge med live, når nomineringerne bliver offentliggjort.

Bodilprisen 2016 præsenteres i samarbejde med C More.