Satiretrioen PLATT-FORM er igen værter ved Bodilprisen

Den respekterede og prestigefyldte filmpris Bodilprisen overrækkes i år den 17. marts i Folketeatret, hvor Danske Filmkritikere fejrer dansk og udenlandsk film. Satiretrioen og anmelderdarlingerne PLATT-FORM med Mille Lehfeldt, Laus Høybye og Jakob Fauerby vil for andet år i træk stå i spidsen for showet.

Torsdag den 11. januar vil de mange nominerede til Danmarks ældste filmpris blive offentliggjort.

Der er et begrænset antal billetter til salg via Billetten.dk. Billetsalget er startet.

Lørdag den 17. marts kl. 20.00 bliver Danmarks ældste filmpris, Bodilprisen, igen overrakt til et underholdende gallashow i København. I år finder prisuddelingen sted på det historiske og smukke Folketeatret på Nørregade, som danner ramme om endnu en spændingsfyldt aften. Torsdag den 11. januar vil Danske Filmkritikere løfte sløret for, hvem der i år skal konkurrere om Bodilstatuetterne.

Igen i år vil satiremestrene PLATT-FORM med Mille Lehfeldt, Laus Høybye og Jakob Fauerby stå for aftenens værtskab og de vil på vanlig morsom vis være med til at hylde årets største filmbedrifter.

PLATT-FORM har netop spillet for fulde huse på Edison-scenen med deres seneste satireshow, hvor anmelderstjernerne dryssede ned over dem, så der er igen i år lagt op til et brag af en prisuddeling.
PLATT-FORM udtaler:

“Vi vil gøre vores yderste for at lave et show, hvor kærligheden til filmkunsten og de mennesker der skaber den, vil drive ned af væggene. Vi kan nok ikke lade være med at dele nogle små frække svirp ud, men først og fremmest vil vi forsøge at skabe en hyldestfest… måske noget med lametta og konfetti?”

Billetsalget til Bodilprisen 2018 er startet. Der er et begrænset antal billetter til salg via Biletten.dk. Billetter koster 450 kr. + gebyr.

 

Om PLATT-FORM

PLATT-FORM er den danske successatiregruppe bestående af Laus Høybye, Mille Lehfeldt og Jakob Fauerby, der har kendt hinanden hele livet.

PLATT-FORM blev i 2014 Reumert-nomineret i kategorien ‘Årets musikteater/show’ for deres debutshow “Har du set min nissehue mor”. Siden april 2016 har PLATT-FORM haft deres eget satiriske radioprogram på P1, som de også blev nomineret for til årets Prix Radio.

Med deres seneste forestilling ”En smule i overkanten” på Edison væltede anmelderstjernerne ned over dem, og trioen måtte forlænge forestillingsperioden.

 

PLATT-FORM. Fotograf Oliver Hoffmeyer.